SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

- KFUM Jönköping
 
  INFORMATION

Matchstart:tis 05 januari, 09:00
Plats:Fyrmannafestivalen 2021
Samling: Habo sporthall
Aktivitetsinfo: Habo Wolley har öppnat anmälan till Fyrmannafestivalen 2021. Det är såklart med stor osäkerhet och många frågetecken  kvarstår pga pågående pandemirestriktioner, men trots det måste planeringen komma igång ifall smittläget möjliggör en turnering.

Turneringen spelas, som vanligt, under trettonhelgen 5-6 januari i Habo sporthall. Vi samlas i Habo och spelar sedan fyrmannavolley i olika levels under två dagar. I anmälningsavgiften ingår bl.a. luncher i Habo.

Vi kommer att återkomma med samlingstider och andra detaljer när turneringen närmar sig.

Vi har bestämt spelaravgiften till 150 kr/spelare för KFUMs deltagare. Resten av turneringskostnaderna betalar vi med hjälp av de intäkter vi fått från olika försäljningar under året. Anmälan är bindande, men om hela turneringen ställs in pga Covid så återbetalas anmälningsavgiften enligt arrangören.  

I anmälan behöver vi veta tröjstorlek (det brukar följa med en turneringströja till spelarna) och om det finns några matallergier att ta hänsyn till. Skriv den informationen i fritextfältet i anmälan.

Vi behöver ert svar senast 17/11 för att hinna sätta ihop lag osv innan tiden för turneringsanmälan går ut.

Mvh
Coacherna

<< Tillbaka

 
 
Huvudsponsor
Föreningssponsorer
Övriga Sponsorer